Saniter | Bilimsel Platform

Ana Sayfa'ya Giriş / Home Page
Geri Git   Saniter | Bilimsel Platform > Saniter | Genel / General > Gözetim / Surveillance

Saniter Bilimsel Platform | Daha çok paylaşım = Daha çok bilgi. Hemen Üye Olun | saniter.com.tr

Seçenekler / Options Stil
Eski 01-09-2008, 14:41
fulya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fulya fulya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Saniter Yönetim

Üyelik tarihi / Join Date: Aug 2008
Mesajlar / Messages: 420
Teşekkürler: 82
121 Mesajıyla 183 Teşekkür Aldı
fulya - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Hijyen Hizmetleri

Üretilen ve tüketime sunulan gıda maddelerinde, Sularda, Personel el ve Ekipman yüzeylerinde, mikrobiyolojik analizlerin yapılmasıyla birlikte
Üretim noktalarında Hijyen-Sanitasyon Gözetimlerinin gerçekleştirilmesi sağlanır.

Saniter, ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 17025 / Aralık 2005 Laboratuar Akreditasyon Belgesine sahip olup, İngiltere Quality Management tarafından analizlerinin doğrulanması ile uluslar arası geçerliliği kanıtlanmış Laboratuar ve Gözetim firmasıdır.

Ayrıca, ISO 17020 Muayene Hizmetleri kriterlerine göre hareket etmekte ve belgelendirme için Türkak görüşmeleri devam etmektedir.

Bu doğrultuda;

• Riskli kabul edilen yemeklerden,

• Transport swab ile personel el yüzeyinden,

• Transport swab ile mutfak ekipman ve tezgah yüzeylerinden numune almak,

• Hijyen-sanitasyon gözetimlerini, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin ön koşul programları olan, Codex Alimentarius ve Avrupa Topluluğu 93/43/EEC gıda hijyen direktifine göre gerçekleştirmek ve rapor olarak sunmak,

• Yemeklerin, soğutucu ve ısıtıcı ekipmanların sıcaklıklarını ölçmek,

• Analiz sonuçlarını yorumlamak, olumsuz durumlarda alınması gereken önlemleri belirtmek,

• Tüm mikrobiyolojik ve kimyasal analizleri uluslararası geçerliliği olan FAO, APHA, AFNOR, AOAC, CCFRA Standart Analiz metotlarına uygun olarak yapmak hijyen danışmanlığının temellerini oluşturur.

Etiketler / Tags
danışmanlığı, hijyen, hizmetleri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler / Options
Stil