Bize Ulaşın

Blog

  • Blog

Premikslerde Vitamin ve İz Elementlerin Önemi

Vitaminler komplex yapıda organik bileşikler olup aktivasyonlarında önemli kayıplar..

DEVAMINI OKU +

Otellerde Hijyen Sanitasyon, Havuz Suları Kontrolü, Legionella Risk Değerlendirme Analizleri

Üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon Genel Kurallara göre yapılan..

DEVAMINI OKU +

Medikal Ürün Analizleri

Ürünleriniz üzerindeki biyolojik bakteri yükünü tespit amacıyla gerçekleştirilir analiz metodu..

DEVAMINI OKU +

Medikal Malzemeler ve İlişkili Ürünlerde Yağ Gres ve Deterjan Kalıntı Analizleri ve Önemi

Gelişen teknoloji ile birlikte insan sağlığını olumlu yönde etkileyecek yeni..

DEVAMINI OKU +

Kurban Etini Saklamada Dikkat Edilecek Hususlar

Yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle, et tüketimi artacağından, kurban için..

DEVAMINI OKU +

Gıdalarda Gdo (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) İle İlgili Yeni Düzenlemeler

Genetik mühendisliğinin çeşitli teknikler kullanarak yaptığı müdahalelerle..

DEVAMINI OKU +

Gıdalarda Bulunan Başlıca Toksinler

Mikotoksinler; yetişme sürecinde, doğrudan hasat sırasında, işleme..

DEVAMINI OKU +

İlaç Sanayiinde Ağır Metal Analizleri

Endüstrinin her alanında olduğu gibi İlaç Endüstrisinde de üretimin istenilen..

DEVAMINI OKU +

Zeytinyağında Kaliteyi Belirleyen Parametreler

Zeytinyağı, zeytinin etli meyvesinin, çekirdeğiyle birlikte sıkılmasıyla elde..

DEVAMINI OKU +

Serdar Öçten Ünsal İle Zeytinyağına Yolculuk

Serdar Öçten Ünsal ile Zeytinyağına Yolculuk - Zeytinyağı Duyusal..

DEVAMINI OKU +

Bioburden ve Sterilite Testi

SANİTER bünyesinde CE markalandırma çalışmalarında ve T.C. Sağlık Bakanlığı Medikal Cihaz..

DEVAMINI OKU +

Et ve Et Ürünlerinde At ve Eşek Eti

Et, beslenme açısından hayvansal kökenli besin maddeleri arasında önemli bir..

DEVAMINI OKU +

Laboratuvar Sektöründe Sıkça Karşılaşılan Bir Konu: Raporlarda Sahtecilik Suçu

Laboratuvar sektöründe son zamanlarda çokça karşılaşılan konulardan biri de..

DEVAMINI OKU +

Lejyoner Hastalığı – Legionella

Lejyoner Hastalığı - Legionella "Lejyoner Hastalığı" Legionella bakterisinin sebep olduğu zatürreye...

DEVAMINI OKU +

Gıda Zehirlenmesine Yol Açan Mikroorganizmalar

Gıda Zehirlenmesine Yol Açan Mikroorganizmalar BACİLLUS CEREUS İNKÜBASYON SÜRESİ: Toksin..

DEVAMINI OKU +

Ekipman, Personel ve Havada Mikrobiyolojik Analizler

Ekipman, Personel ve Havada Mikrobiyolojik Analizler Bir ürünün hijyenik açıdan güvenliğinin..

DEVAMINI OKU +

Etiketleme Hakkında Yeni Düzenlemeler

Resmi Gazete’de yayınlanan Etiketleme Yönetmeliği iki ayrı bölümde yeniden düzenlenmiş oldu.

DEVAMINI OKU +

Gıda İşletmecilerinin Dikkatine

Gıda İşletmecilerinin dikkatine! Gıda üreticileri, numune almak ve analiz etmek veya ettirmekle yükü...

DEVAMINI OKU +

Ekmekte GDO Tehlikesi

Adana’da üretilen ekmek katkı maddesinde GDO çıkması üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk...

DEVAMINI OKU +
Whatsapp
Hemen Ara
Lokasyon