Bize Ulaşın

Gıda ve Tüketim Alanları

SEKTÖRÜN KALİTE – HİJYEN STANDARDINI YÜKSELTİYORUZ!

 

Saniter, hijyen gözetimlerinde, TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17020 akreditasyonuna sahip “bilimsel, tarafsız ve güven” esaslı çalışma anlayışını 1994 yılından beri sürdürmektedir.

 

Gıda üretim/tüketim alanlarında, depolarda, satış/servis esnasında gerçekleştirilen hijyen-sanitasyon gözetimleri, ulusal ve uluslararası yönetmeliklerde belirtilen tehlike analizleri (HACCP), altyapı koşulları (Codex alimentarius) göz önüne alınarak uygulanır. Gıda kaynaklı zehirlenmeler ve ekonomik kayıpların önüne geçebilmek ve %100 e yaklaşan güvenilirlikte sağlıklı gıda üretimi sağlamak için yapılır.

 

  • Üreticiden tüketiciye kadar her aşamada gıda güvenliği uygulamaları
  • Düzenli hijyen sanitasyon gözetim hizmeti ile kontrolün sağlanması
  • Personel eğitimleri ile kalitenin yükseltilmesi