Gıda ve Su Analizleri

Gıdaların üretiminden tüketimine kadar tüm aşamalarda TS EN ISO/IEC 17025 Laboratuvar yönetim esaslarına ve ulusal ve uluslar arası kabul görmüş deney metotlarına bağlı olarak test ve analiz hizmeti vermekteyiz. Tüm gıda üreticileri kendi ürünlerinin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve moleküler analizlerini gerçekleştirmek ; ürün piyasaya çıkmadan önce olası sorunları görebileceği stabilite testlerini gerçekleştirmek amacıyla bizlerle temasa geçebilir.

 

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği’ne göre mikrobiyolojik analizler; Bulaşanlar Yönetmeliği’ne göre mikotoksinler ve ağır metaller,GDO analizleri, soya-pamuk tarama analizleri, allerjen analizleri, et tür tayinleri ve vitaminlerin analizleri gıdalarda gerçekleştirilen başlıca analizlerdir.