Bize Ulaşın

En yeni teknolojilerle geliştirilen çeşitli cihaz ve ekipmanlar le donatılmış olan laboratuvarımızda her türlü mikrobiyolojik gıda analizi çalışması yapılabiliyor. Uzman ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde tamamlanan analiz çalışmalarının sonucu ise tarafınıza rapor ile bildiriliyor. Laboratuvarımızda gerçekleştirilen analiz çalışmaları kapsamında küf ve maya analizi da yapılabilir.

Küf ve maya gıda çeşitlerinde bozulmaya sebebiyet verebiliyor ve bu bozulmanın düzeyi de farklı olabiliyor. Aynı zamanda gıda çeşitlerinde yapı değişimlerine de neden olabilen küf ve maya, gıdaların kontaminasyonu neticesinde bazı zararlara uğraması sonucunu doğuruyor. Bu zarardan sadece üretici değil, tüketiciler ve işleticiler de ciddi seviyede etkileniyor. Dolayısıyla çeşitli gıdalar için küf ve maya analizi çalışmasının mutlaka yapılması gerekiyor.

Küf ve Maya Analizinde Saniter Farkını Keşfedin!

Küf ve mayanın özellikle açık hava ile temas eden üretim tekniklerinin kullanıldığı üretim tesislerinde çok daha önemli bir faktöre dönüştüğünü söyleyebiliriz. Yıkama işleminin yapılmadığı üretim tesislerinde ya da paketlemenin öğütülerek yapıldığı yerler için de küf ve maya son derece mühim bir kriterdir.

Soğutma ya da dondurma gibi çeşitli işlemlerden geçen çok sayıda gıda türü bulunuyor. Bu gıda türleri bakımından da söz konusu analizlerin yasalar gereği de yapılması gerekebiliyor. İşte bu noktada Saniter olarak devreye giriyor ve her türlü analiz çalışmasının en kısa sürede tamamlanmasını sağlayabiliyoruz. Konuya dair sorularınızı yanıtlamamız için bizimle hemen irtibata geçebilirsiniz.