Gıdalarda glütensiz ürünleri bulmak nispeten kolay olsa da; kozmetikler de bu durum daha zordur. Çün...
DEVAMINI OKU +Çin ve Japon yemeklerinin en önemli kültürü pirinçtir. Pirinç sirkesi de yaklaşık 3000 yıldır Uzak D...
DEVAMINI OKU +Kozmetik üretimi yapan firmalarda işletme koşullarını iyileştirmek ve geliştirmek için zorunluluklar...
DEVAMINI OKU +Gıda güvenliği, gıda kaynaklı hastalıklara neden olan fiziksel, mikrobiyel ve kimyasal bulaşmaları ö...
DEVAMINI OKU +Siyah sarımsak, kontrollü ortamda 65-80 °C ‘de %70-80 nemde hiçbir katkı maddesi olmadan 1 ay boyunc...
DEVAMINI OKU +Probiyotikler normal sindirim sürecine yardımcı, yaşayan bakterilerdir. Probiyotiklerin, insanda bey...
DEVAMINI OKU +Zeytinyağı, kansere karşı koruyucu olarak beslenmemizin bir parçası haline getirilmeli; ayrıca oluşa...
DEVAMINI OKU +Propolis, arıların bitkilerden ürettiği kovan içi temizliği ve yalıtımında kullandıkları bir maddedi...
DEVAMINI OKU +Monosodyum glutamat olarak da anılan, “Çin tuzu” olarak nam salmış bir içerik olan MSG, sıklıkla kul...
DEVAMINI OKU +Aflatoksin, kurutma ,depolama gibi ürün işleme aşamalarından kaynaklı olarak ürünlerde oluşabilmek...
DEVAMINI OKU +Stafilokokal gıda zehirlenmesi başta Staphylococcus aureus olmak üzere enterotoksijenik stafilokokla...
DEVAMINI OKU +Kozmetiklerde silikon kullanımı ucuzluğundan dolayı oldukça fazla oranda tercih edilmektedir.Ancak i...
DEVAMINI OKU +Fındık alerjisi gıda kaynaklı alerjilerin başında gelmektedir.Üreticiler özellikle bu konuda gerekli...
DEVAMINI OKU +Kozmetik ürünlerin güvenliği direk cildimizle temas ettiğinden büyük önem kazanmaktadır. Bu ürünlerl...
DEVAMINI OKU +Gıda ürünlerinde alerjen analizleri giderek önem kazanmaktadır.Fıstık alerjisi bu alerjilerin başınd...
DEVAMINI OKU +Epigenetik durum çevre koşulları, beslenme , stres , kimyasal ve radyasyona maruz kalma gibi çevrese...
DEVAMINI OKU +Raf ömrü testi (Stabilite Testi) kozmetiklerde ve medikal ürünlerde nasıl hesaplanır?Raf ömrü testin...
DEVAMINI OKU +Kozmetiklerde Challenge Test (Koruyucu Etkinlik Testi) Nedir?Nasıl Yorumlanır?
DEVAMINI OKU +Havuz Suyunda Yapılması Gereken Analizler
DEVAMINI OKU +Gıda zehirlenmelerinde Salmonella bakterisi
DEVAMINI OKU +Vitaminler komplex yapıda organik bileşikler olup aktivasyonlarında önemli kayıplar..
DEVAMINI OKU +Mikotoksinler; yetişme sürecinde, doğrudan hasat sırasında, işleme..
DEVAMINI OKU +Zeytinyağı, zeytinin etli meyvesinin, çekirdeğiyle birlikte sıkılmasıyla elde..
DEVAMINI OKU +SANİTER bünyesinde CE markalandırma çalışmalarında ve T.C. Sağlık Bakanlığı Medikal Cihaz..
DEVAMINI OKU +Laboratuvar sektöründe son zamanlarda çokça karşılaşılan konulardan biri de..
DEVAMINI OKU +Lejyoner Hastalığı - Legionella "Lejyoner Hastalığı" Legionella bakterisinin sebep olduğu zatürreye...
DEVAMINI OKU +Gıda Zehirlenmesine Yol Açan Mikroorganizmalar BACİLLUS CEREUS İNKÜBASYON SÜRESİ: Toksin..
DEVAMINI OKU +© 1994 | Saniter Gıda – Çevre Bilimi Gözetim Ve Mühendislik Hiz. Tur. Tic. A.Ş.