Günümüz kozmetik ürünleri özellikle renkleri ve kokuları ile daha göz alıcı ve albenisi yüksek hale...
DEVAMINI OKU +Bu yönetmelik gereği, hazır ambalajlı olmayan gıdalar ve toplu tüketim yerlerinde sunulan gıdalar da...
DEVAMINI OKU +Hexamidin paraben ve hexamidin diparaben Sağlık Bakanlığı tarafından paraben free kozmetik ürünler i...
DEVAMINI OKU +Gıda sektöründe her ürün grubunda ve hemen hemen her üründe tağşiş yapılıyor. Tağşiş; bir ürünün doğ...
DEVAMINI OKU +Süpermarketler, bir evin tüm temel ihtiyaçlarını, bilhassa gıda ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabi...
DEVAMINI OKU +Petrokimyasallar petrolden türevlenen kimyasal ürünleri kapsamaktadır. Olefinler ve aromatikler olma...
DEVAMINI OKU +Diş macunlarında bazı insanlar nane esansından hoşlanmamaktadır. Aynı zamanda alerji vb. nedenlerden...
DEVAMINI OKU +Günümüzde beyaz et sağlıklı vurgusu ile beyaz et tüketimi oldukça artmıştır. Ancak bu kez yeni bir t...
DEVAMINI OKU +Prebiyotikler, bağırsaklardaki bakterilerin çoğalmasını ve etkinliğini pozitif yönde etkileyerek kiş...
DEVAMINI OKU +Petrolatum, hidrokarbonlar olarak bilinen kimyasallar sınıfına aittir. Kozmetik ve kişisel bakım ürü...
DEVAMINI OKU +Kozmetik ürünlerin amaçları; temizlemek, güzelleştirmek, çekiciliği arttırmak, yüz ve vücudun dış gö...
DEVAMINI OKU +Çocukların gelişimi için, oyun yoluyla riskleri kavrayabilmeleri ve olası tehlikeleri değerlendirebi...
DEVAMINI OKU +Salmonella typhimurium bakterisi insanlara çiğ ve pişmemiş et ve süt ürünlerinden bulaşır. Bu bakter...
DEVAMINI OKU +Vücudumuzun dış kısımları, dış genital organ, epidermamız, tırnak, kıl, saç, dudak, diş ve ağız muko...
DEVAMINI OKU +Enterobacteriaceae üyesi olan Salmonella Gram negatif, fakültatif anaerob, çubuk şeklinde bakteri ol...
DEVAMINI OKU +Bilindiği gibi Avrupa Tıbbi Cihaz Regülasyonu (Medical Device Regulation/MDR) 5 Nisan 2017 tarihinde...
DEVAMINI OKU +Gıda zehirlenmeleri; zararlı mikroorganizmalar veya bunların toksinleri, bitkiler veya kimyasal madd...
DEVAMINI OKU +Triklosan, kişisel bakım, cilt ve ağız bakım gibi tüketim ürünlerinlerinde yaygın olarak kullanılan...
DEVAMINI OKU +Enfeksiyon tipi gıda zehirlenmesi; zararlı mikroorganizmalarla veya bunların oluşturduğu toksinlerle...
DEVAMINI OKU +Tüketilen gıdalara bağlı olarak toplumda çeşitli şekillerde kendini gösteren çeşitli rahatsızlıklar...
DEVAMINI OKU +Gıda üretim alanlarında tüketime sunulan her ürün temiz olmalı ve yabancı madde içermemelidir.
DEVAMINI OKU +Ürün ya da hizmetin sunulabilmesi için firmaya girdi, ham madde, ürün sağlayan üretici tedarikçi ola...
DEVAMINI OKU +Günlük hayatımızın bir parçası haline gelen sebil kullanımı gün geçtikçe daha çok artmaktadır. Özell...
DEVAMINI OKU +Son derece zararlı bir madde olan metil alkolün çok az bir miktarı, canlıların kör olmasına hatta ha...
DEVAMINI OKU +Alerji, bağışıklık sisteminden vücuda giren veya temas eden maddelere karşı aşırı duyarlı tepkilerdi...
DEVAMINI OKU +Çok eski zamanlardan bu yana değerli bir materyale değersiz bir materyal katılarak tağşiş yapılmakta...
DEVAMINI OKU +İçermez iddialarından biri olan paraben içermez son dönemde özellikle doğal ürün tercih edenler için...
DEVAMINI OKU +Gıdaların işlenmesi ve hazırlanması sırasında hem gıdalarda oluşan renk bozukluklarını önlemek
DEVAMINI OKU +18 Mart 2010 tarihinde TBMM’de Biyogüvenlik kanunu kabul edildi ardından 26 Mart 2010 tarihinde resm...
DEVAMINI OKU +Gluten, özellikle buğday, arpa ve çavdar gibi tahıllarda bulunan bir protein grubudur.
DEVAMINI OKU +© 1994 | Saniter Gıda – Çevre Bilimi Gözetim Ve Mühendislik Hiz. Tur. Tic. A.Ş.